Captain Jack’s Army på This is Hultsfred
Publicerat den 16 augusti, 2015
Linköpingsbandet Captain Jack’s Army spred spelglädje i Teaterladan på This is Hultsfred med sin irländska folkpunk.

Vi får en blandning av eget material och en del tolkningar av andras material. Tillexempel får vi Flogging Mollys ”What’s Left Of The Flag” och ”The Seven Deadly Sins” med ett litet inlägg av ”Jag fångade en räv en dag…”. De avslutar med Drunken Lullebies (även den Flogging Molly) och traditionella ”Wild Rover”.

Genom hela settet får vi en fantastisk spelglädje och bra röj, tyvärr hör i alla fall jag inte riktigt vad de säger i mellanpratet, men dom verkar ha roligt i alla fall. Publiken är på och klappar i takt ofta och länge,  de flesta verkar tycka att det är riktigt bra. Tyvärr var vi alldeles för få i Teaterlandan så när de inte pratade mellan låtarna blir det så tyst att man hör när plastölglasen faller och det ekar mellan väggarna.

Jag blir glad när jag ser dem och de behärskar hela tempo- och känslospektrat. Springer jag på dem igen så kommer jag absolut gå dit och glädjas och hoppas att fler är där och får uppleva dem.

 

Betyg: ***** (4/5)

Band: Captain Jack’s Army

Datum: 15 Augusti 2015

Scen: Teaterladan

Festival: This is Hultsfred

Våra senaste spelningar: