In Flames på Bråvalla
Publicerat den 26 juni, 2015
Det internationella megabandet In Flames från Göteborg gör en av sina få Sverigespelningar i år på Bråvallas Panorama scen. Nyligen släppte de plattan ”Siren Charms ”, ytterligare ett riktigt mästerverk till skiva.

De inleder med fyrverkerier och konfetti och konserten är en av de med mest folk idag. Vi får en ”typisk svensk sommarkväll”, det är skitkallt. Vi dansar oss varma i den kalla sommarnatten till bland andra ”Alias” och när Anders Fridén uppmuntrar till crowd surfing och får han bra med respons. De avslutar med ”My Sweet Shadow” och en sabla massa pyro som värmer oss ytterligare. När vi lämnar Panoramascenen för sista gången på torsdagen är vi riktigt nöjda.

Betyg: ***** (4/5)

Band: In Flames

Datum: 25 Juni 2015

Scen: Panorama

Arrangör: FKP Scorpio

Läs alla inlägg om Bråvalla | Bråvalla 2015 | In flames | Norrköping

Våra senaste spelningar: