Madball på En arena
Publicerat den 28 april, 2015
 

Det finns endel band som alltid finns närvarande och som jag konstant längtar efter att få se live och när man gjort de så längtar man direkt efter att återigen få uppleva dem live igen, Madball är ett sånt band. Det är nu nästan två år sen jag såg dem sist  på Motala Hardcore och ikväll är det äntligen dags att se dem igen och då för Madballs första spelning i Stockholm.

Till min förvåning var det inte slutsålt, sån här legendarisk New York Hardcore tycker jag borde bli slutsåld så fort biljetterna släppts. Men så var det tyvärr inte. Även att det inte är fullsatt så blir det riktigt packat framför den lilla scenen på En Arena och det är en galen urladdning på publiken. Det är stenhårt röj, svettigt och galet intensivt, precis om jag hoppats på. Vi får en härlig bladning av gammalt och ny musik. När jag går därifrån är jag svettig och kroppen värker, man fan så bra det var och jag hoppas verkligen att Madball kommer tillbaka snart igen!

Always war från Uppsala är ett av förbanden (jag missar tyvärr Damiens spelning), jag har sett dem tidigare och längtat efter att få se igen. Ikväll levererar de  precis lika bra som jag hoppats, men tyvärr är publiken inte riktigt med, det är lite känslan av ”lugnet före stormen”, och publiken verkar spara på energin. Men jag håller tummarna för att snart få se Always war igen och då förhoppningsvis med en mer intensiv publik.

Band: Madball

Support: Always War, Damien

Datum: 27 april 2015

Plats: En Arena

Ort: Stockholm

Arrangör: Sunpower bookingSharkbait booking

Bilder på Always war:

Läs alla inlägg om Always war | en arena | Madball

Våra senaste spelningar: