Cloudscape, 220 Volt och Wolf på The Tivoli
Publicerat den 11 april, 2015

Bilder på Wolf:

Helsingborgsbandet Cloudscape öppnar på The Tivoli denna kväll och det märks att dom är hemmafavoriter. Fullt ös från början till slut!

Cloudscape avlöses av veteranerna 220 Volt som jag såg senast som förband till AC/DC vilket var om minnet inte sviker mig nån gång på sent 80-tal. Sedan dess har dom bytt ut några medlemmar, sina scenkläder och sina frisyrer. Musiken har naturligtvis även den utvecklats och dom har en otrolig rutin när dom står på scen.

Sist ut är Örebrobandet Wolf som kör ett gig som hade funkat lika bra på en stor arena som på The Tivoli. Värt att nämna är att deras nästa släpp inte är ett album utan ett öl som fanns att köpa i baren under kvällen.

Betyg: *****

Band: Cloudscape, 220 Volt och Wolf

Datum: 2015-04-11

Plats: The Tivoli

Ort: Helsingborg

Arrangör: The Tivoli

Bilder på Cloudscape:

Bilder på 220 Volt:

Läs alla inlägg om 220 Volt | Cloudscape | The Tivoli | Wolf

Våra senaste spelningar: