Naomi Pilgrim på Where’s The Music?
Publicerat den 14 februari, 2015
Efter att ha lånat ut sin röst till andra artister samt varit med och anordnat klubbar i Stockholm under lång tid kliver nu Naomi Pilgrim fram som egen artist och har redan hunnit släppa sin debut-EP.

Naomi kommer efter ett kort instrumentalt intro utspringande på scen till spridda applåder. Hon har en självsäker karisma när hon står på scen och tar för sig av scen med rörelser som både är svepande och rytmiska.

I sitt mellansnack tar hon bland annat upp ett engagemang som står henne väldigt nära, vilket får applåder från flera i publiken.

Genom hela konserten känns hon självsäker, cool och lite som en superstjärna in the making. Hennes souliga röst fyller hela lokalen och även om hon till stor del står still i mitten på scenen så lyckas hennes närvaro fylla ut och kompensera.

Betyg: ***** (4/5)

Artist: Naomi Pilgrim

Datum: 14 februari 2015

Plats: Hörsalen

Ort: Norrköping

Publik: Fullt

Arrangör: Where’s the music?

Våra senaste spelningar: