Movits! på Where’s The Music?
Publicerat den 15 februari, 2015
Movits! Blir min sista konsert på Where’s The Music för i år. Flygeln är proppfull och kön ringlar lång utanför. Många har dessutom valt att stanna kvar i lokalen efter Hoffmaestro konserten som var precis innan. Jag är relativt obekant med Movits! sedan tidigare och har inte sett dem live men det är ju precis det som den här festivalen handlar om; hitta nytt. Jag gillar Movits! och den energirika musiken. Det är sällan man ser att blåset (trombon och saxofon) får så väldigt framträdande platser, både i musiken och på scenen. De tillför dessutom fantastiskt mycket till scennärvaron. Riktigt roligt och jag hoppas få se dem snart igen!
Artist: Movits!

Datum: 14 februari 2015

Plats: Flygeln

Ort: Norrköping

Arrangör: Where’s the music?

Våra senaste spelningar: