Julia Vero på Where’s the music
Publicerat den 15 februari, 2015
 Till en början är det väldigt glest med publik framför scenen i Laxholmskällaren där Julia Vero påbörjat sin konsert. Men efter lite uppmaningar så packas det på och det blir periodvis ganskt trångt framför scnen, tyvärr är det inte så många besökare som jag hade hoppats på. Men de som är där får en fantastisk dansant pop-rockig spelning med låtar som ”leave it all behind”, ”hollow” och några fler låtar, tyvärr tar konserten slut alldeles för fort. Jag har sett Julia Vero några gånger tidigare och tror aldrig jag kommer vänja mig vid vilken otrolig energiboost man får av hennes spelningar. Nu hoppas jag att vi snart får höra fler och nya fantastiska låtar av Julia Vero, så att en konsert kan hålla på längre än den knappa halvtimman vi fick ikväll, för det här tycker jag är riktigt bra och musiken ger en jäkla mersmak.
Artist: Julia Vero

Datum: 13 februari 2015

Plats: Laxholmskällaren

Ort: Norrköping

Arrangör: Where’s the music?

Våra senaste spelningar: