Weeping Willows i Dalby Stenbrott
Publicerat den 8 augusti, 2014
Tänk dig ett stenbrott, en mild sommarkväll och mycket folk så har du förutsättningarna för Weeping Willows dryga timmen långa gratiskonsert i Dalby Stenbrott.

Weeping Willows börjar med inledningsspåret The World Is Far Away från sitt senaste album The Time Has Come och spelar därefter en lång rad av sina låtar som Touch Me, It Takes A Strong Heart to Love och We´re in Different Places Know. Dom spelar även några covers, som Doug Seegers Going Down To The River, till publikens jubel, och avslutande The Righteous Brothers Unchained Melody.

Weeping Willows lyckas med att som Magnus Carlsson sa i sitt inledningssnack, ”bidra med dom mörka molnen” denna vackra kväll. Sällan har väl en vacker sommarkväll så perfekt balanserats mot sorgsenhet och hjärtekval.

Band: Weeping Willows

Datum: 7 augusti 2014

Plats: Dalby Stenbrott

Ort: Lund

Arrangör: Sommarlund

Text och bild: Michael Lennartsson

Läs alla inlägg om Dalby Stenbrott | Lund | Weeping Willows

Våra senaste spelningar: