You Me At Six är ett brittiskt rockband som bildades 2004. Bandet består av Josh Franceschi, Max Helver, Chris Miller, Matt Barnes och Dan Flint. Deras första album ”Take Off Your Colours” släpptes 2008 och blev starten på deras framgång när singlarna klättrade på den officiella UK Single Chart. De följande albumen var ”Hold Me Down” (2010), ”Sinners Never Sleep” (2011) och nu senast ”Cavalier Youth” (2014). Det senaste albumet har toppat listor i både Storbritannien och USA och innehåller bland annat singlarna ”Lived A Lie”, ”Fresh Start Fever” och ”Cold Night”. Bandet besökte Sverige 2009 då de var support till amerikanska bandet Paramore.

Idag går de på till jubel och applåder från en publik som till stor del består av tonårstjejer. Men någonstans i mitten av publikhavet hör man en kille skrika ”jag älskar dig, Josh!”. Så lite bredare målgrupp än tonårstjejer har de nog.

Band: You Me At Six

Datum: 27:e Juni 2014

Scen: Juno (Red Stage)

Ort: Norrköping

Arrangör: FKP Scorpio