We Met Tomorrow på Rolling Rootsy Revue
Publicerat den 29 juni, 2014

16.25-17.00: We Met Tomorrow från Oskarshamn har vi korsat vägar med ett antal gånger tidigare här på Live News, alltid med glädje.

De är ett av de band jag sett fram emot mest med idag och det är skönt med en liten urladdning och fart efter en, om än vacker, så ganska sävliga förmiddag. Sångaren Rickard Lindgren har ju fantastisk röst med en whiskeynärvaro som får en att undra vad som fanns i hans nappflaska som liten.

Det är drag från första takten och det är mycket folk på terrassen. Vi får höra min absoluta favoritlåt ”Funny Heart” som med sina tempoväxlingar är intressant, känslofylld och riktigt bra. Det varierar genom hela konserten i tempo mycket, det är bra drag och sköna kontraster i musiken. Vi får höra flera nya låtar och jag ser fram emot att se vad som händer i framtiden. Mycket spännande!

***** (4/5)

Band: We Met Tomorrow

Datum: 29:e Juni 2014

Plats: Mosebacketerrassen

Ort: Stockholm

Arrangör: Rootsy Live

Våra senaste spelningar: