Rob Zombie på Sweden Rock
Publicerat den 6 juni, 2014
Rob Zombie spelar på Rock stage på Sweden Rock Festival, redan långt innan konserten börjar är det riktigt tjockt med publik och det fortsätter fylla på och när han väl kliver in på scenen så gissar jag att varenda festivalbesökare står vänd med blicken fäst på skräckmästaren Rob Zombie.

Det mesta på scenen för tankarna till skräckfilmens värld, backdrop, mic-stativ, smink, ja allt för tankarna till skräckfilm. Det är så jäkla snyggt och passar fantastiskt bra till konserten. Rob Zombie är det fullt ös på genom hela konserten förutom några enstaka tillfällen då han antingen sitter ner för en kort stund eller är nere hos publiken. Publiken upplever jag också vara mer taggad till den här konserten än jag upplevt tidigare under kvällen, mycket mer intensivt och ihållande headbangande och armar i luften. Det är första gången jag ser Rob Zombie live och mina förväntningar är höga, men jäklar så bra hela konsertupplevelsen var, hoppas verkligen på att få se honom snart igen.

Band: Rob Zombie

Datum: 5:e Juni 2014

Scen: Rock Stage

Arrangör: Sweden Rock Festival

Läs alla inlägg om Rob Zombie | Sweden Rock Festival

Våra senaste spelningar: