NONONO på Bråvalla
Publicerat den 28 juni, 2014
NONONO är en Stockholms-baserad trio som består av sångerskan Stina Wäppling och produktionsduon Tobias ”Astma” Jimson och Michel ”Rocwell” Flygare. Bandet bildades genom en gemensam vän 2012 och året efter släppte de singeln ”Pumpin Blood” som blev en stor hit och hamnade högt upp på listor i både USA och Europa. Tidigare i år (mars 2014) kom deras debutalbum ”We Are Only What We Feel”.

NONONO lockar till sig en hel del människor även om, som Stina Wäppling själv säger, regnet öser ner och Laleh spelar samtidigt. Bland den regnponchoklädda publiken så både dansas och hoppas det när bandet börjar spela. Stämningen är god och musiken tillsammans Stinas förtrollande röst sprider en härlig värme ut i kylan.

Mellansnacket är enkelt och genuint, något som publiken svarar bra på. Och det är rätt härligt ändå, att hela framträdandet känns enkelt och genuint.

Några av låtarna som spelas är ”Hungry Eyes”, ”Jungle” och ”Pumpin Blood”.

Betyg: ***** (4/5)

Band: NONONO

Datum: 28:e Juni 2014

Scen: Juno (Red Stage)

Ort: Norrköping

Arrangör: FKP Scorpio

Läs alla inlägg om Bråvalla | Bråvalla 2014 | NONONO | Norrköping

Våra senaste spelningar: