Danko Jones på Gröna Lund
Publicerat den 16 maj, 2014
Kanandensiska bandet Danko Jones står åter på Gröna Lunds scen. De håller till i studion just nu och jobbar på sin nästa skiva och är klara till en tredjedel. Men Gröna Lund har valt att flyga in dem bara för den här konserten så bandet ger allt, det brukar dom göra.

Vi får höra ett helt batteri av bra låtar, mest allsång får vi på hitsen som tillexempel ”Had Enough”, ”I Think Bad Thoughts” och ”First Date”.

Danko Jones själv håller ingång snacket ordentligt och basisten JC får igång publiken ordentligt att klappa i låtarna. Det är en skön stämning och vad som känns som en av årets första riktiga sommarkvällar med härligt solsken, värme i luften och bra musik blir en riktigt härlig kväll att minnas.

Betyg: *****

Band: Danko Jones

Datum: 16 maj 2014

Plats: Gröna Lund

Ort: Stockholm

Arrangör: Gröna Lund 

Läs alla inlägg om Danko Jones | Gröna Lund

Våra senaste spelningar: