The Vanjas på Hotell Hulingen
Publicerat den 8 mars, 2014

Igår gjorde The Vanjas från Stockholm en grymt bra spelning på Hotell Hulingen i Hultsfred. Det är fullsatt och bandets  råa rock´n´roll, med bland annat låtar som ”forget about that”, ”run run run”, ”I need love” och många fler går verkligen hem hos publiken.

Det är enorm energi och ett jäkla drag genom hela konserten, vilket gör att det blir riktigt trångt och svettigt på bästa sättet. På den här lilla scenen blir det även en fantastisk närhet och kontakt mellan publik och musiker, titt som tätt ser man hur någon av bandmedlemmarna lämnat scenen och istället står på något bord eller är ute i publiken och spelar.

Det var första gången jag såg The Vanjas men jag tror och hoppas att det inte ska dröja till jag ser och hör dem snart igen.

Band: The Vanjas

Datum: 7 Mars 2014

Plats: Hotell Hulingen

Ort: Hultsfred

Läs alla inlägg om Hotell Hulingen | The Vanjas

Våra senaste spelningar: