Passenger på Arenan
Publicerat den 31 oktober, 2013
Passenger (Mike Rosenberg) är en brittisk singer-songwriter som spelar folk-rock. Mest känd är han för låten ”Let her go”.

Passenger bjöd idag på en av de tystaste konserter jag varit på. Emellanåt hördes AC:n över musiken och på tredje låten kör han helt akustiskt (se sista bilden att sladden ligger på golvet). Man skulle hört en knappnål falla och jag som fotograf känner verkligen att det smäller till varje gång slutaren slår. Detta i en lokal som tar (i denna tappning) ca 1600 personer.

Vi får ett underhållande mellansnack av en som uppenbarligen varit med om en hel del, gärna delar med sig och har ett stort mått humor. Vi får höra om hur han upp till för ca ett och ett halvt år sedan åkte runt och spelade på gator och torg. Han hade spelat även i Stockholm men blev arresterad ganska snabbt.

Han lovar att spela sin stora hit ”Let her go”. Tyvärr har jag inte möjligt att se klart konserten pga lätt vacklande hälsa. Men jag kan lova att det var magiskt och jag tror att håren ställde sig på armarna för flera. 

Huvudband: Passenger

Datum: 31 oktober 2013

Plats: Arenan – Fryshuset

Ort: Stockholm

Arrangör: Live Nation

Läs alla inlägg om Arenan - Fryshuset | Passenger

Våra senaste spelningar: