Musikkollektivet på Lilla Rookie
Publicerat den 17 augusti, 2013
Musikkollektivet är åtta killar (en saknades idag) från Viksjö (Järfälla/Stockholm).

Den något breda definitionen på deras facebook sida tycker jag stämmer ganska bra ”‹ Reggae/Pop/Rock”. Framförallt leverar de ett riktigt röj på scenen och vi får höra låtar som ”Låt Oss Glöda, Låt Oss Brinna”, ”Krigarsjäl” och ”Änglar och Hjältar” (den sistnämde var min favoritlåt för kvällen).

Vi får se avslappnad glädje och en härlig kompis-samhörighet på scenen. Det är mycket omväxlande med många personer på den lilla ytan och det byts endel instrument, vi får se och höra såväl fiol, tvärflöjt som trumpet.

Detta blev kvällens ”wow faktor” för mig de spelar på Fasching nästa lördag och jag kan verkligen rekommendera att gå och se dem.

Betyg: *****

Band: Musikkollektivet

Datum: 17 augusti 2013

Plats: Tantolunden

Ort: Stockholm

Arrangör: Rookiefestivalen

Läs alla inlägg om Lilla Rookie | Musikkollektivet | Rookie | Tantolunden

Våra senaste spelningar: