Krönika: Väsby Rock Festival 2013
Publicerat den 4 augusti, 2013
Som född och uppvuxen i Upplands Väsby kan man inte låta bli att bli lite stolt lokalpatriot: Väsby har skaffat sig en rockfestival! Man visste inte riktigt vad man hade att förvänta sig eftersom det var första året och allt, men jisses va bra det var! Arrangörerna har verkligen gjort ett bra jobb. Det enda barnsjukdomen var det låga antalet besökare. Jag har inte fått någon bekräftad uppgift men ryktet säger 1300 sålda biljetter och kapaciteten är 5000.

Det var extremt bra väder, det skulle bli årets varmaste dag och temperaturen låg och surrade runt 30 grader bra länge. Att stå framför scenerna var lite av en pers och många sökte sig till skugga/öltält. Tyvärr var det många som stannade kvar i öltälten hela kvällen med så det blev aldrig riktigt fullt framför scenerna.

Mest publik och bäst mottagande fick helt klart H.E.A.T. som verkligen levererade och hemmapubliken kan vara stolta. Några andra band som gjorde riktigt bra ifrån sig var Dynazty, Fatal Smile och Corroded.

Bäst: Initativet, arrangemanget och genomförandet. Riktigt proffsigt och vad jag kunde se fungerade allt perfekt. De tog till och med kort i det lilla kafét som drevs av lokala hockeyklubben VIK.

Sämst: Bandet Ten.

Än så länge har det varit tyst från arrangörerna under söndagen, vi väntar med spänning på om det blir ett 2014 eller inte. Jag hoppas innerligt det och att fler som är musikintresserade i så fall letar sig dit. Jag uppdaterar så fort jag vet något!

Uppdatering: Det planeras en Väsby Rock Festival även 2014!

Festival: Väsby Rock Festival

Datum: 3 augusti 2013

Plats: Väsby Rock Festival

Ort: Upplands Väsby

Arrangör: Väsby Rock Festival

Alla inlägg:

Läs alla inlägg om Väsby Rock Festival

Våra senaste spelningar: