(uppdaterad måndag 17 juni:)

Jag tror det här var spelningen som gjorde att jag ändrade uppfattning om Oskar Linnros, tidigare har jag inte fattat grejen riktigt. Det tog mig dessutom tre dagar av grubblande. Jag har sett honom live tidigare och hört många låtar på radio men det var på Hultsfred 2013 som polletten trillade ner. Jag fattar. Många andra har fattat långt innan mig och samtidigt som jag kommer gående mot konserten så strömmar stora skaror glad publik från campingen.

Det är för mig en härlig lättsmält sommarmusik som man blir glad av. En fantastisk sommarkänsla får man från låtar som ”Gå Hem”, ”25” och så klart ”Från och med Du”. Han har en härlig energi med sin glada medsångerska på scenen och jag gillar att se dem tillsammans.

Att han dessutom på scenen hyllar Rockparty (de som startade Hultsfred från början) och Peace & Love för allt de gjort för honom, det gör inte saken sämre. Snyggt.

Bra gjort Oskar, ursäkta att jag är sen, men jag fattar. Tack!

Uppdatering år senare: Japp, det är Seinabo Say som körar.

Betyg: *****

Band: Oskar Linnros

Datum: 14 juni 2013

Plats: Hultsfredsfestivalen i Stoxa, gröna scenen

Ort: Stockholm

Arrangör: FKP Scorpio