Ghost på Bråvalla
Publicerat den 27 juni, 2013
Ghost från grannstaden Linköping står på Bråvallas Blue stage. Det är en dov, mörk musik vi får höra. Det är många som har hittat hit och publiken karakteriserars främst av mörkklädda lågmälda människor som rör sig sakta.

Den påvelika sångaren kallar sig Papa Emeritus II och regisserar skickligt publiken med små men påvevärdiga handrörelser. Vi får se mycket djävulstecken i publiken.

Vi får bland annat ”Year Zero” får jubel när den drar igång och vi uppmuntras att sjunga med i ”Monsters Clock”. Publiken skanderar mellan låtarna och när Papa Emeritus II informerar om att det är sista låten får han högljudda protester. Men de kommer tillbaka, då är Papa Emeritus II klädd i en inverterad svensk flagga.

Betyg: *****

Band: Ghost

Datum: 27 juni 2013

Plats: Bråvalla, Blue Stage

Ort: Norrköping

Arrangör: FKP Scorpio

Läs alla inlägg om Bråvalla | Bråvalla 2013 | Ghost | Norrköping

Våra senaste spelningar: