Bo Kaspers Orkester på Bråvalla
Publicerat den 29 juni, 2013
Först ut på Red Stage idag är Bo Kaspers Orkester. Det här är en fantastisk början på tredje dagen. Man börjar bli lite sliten och att titta på Bosse är lite som att ligga kvar under täcket och mysa med någon man tycker om en söndagmorgon.

Det är bra väder till en början men sedan brakar det loss ordentligt och många söker dig in i tältet (de tre tappra tjejer  på bilden stannade utanför). Efter ett tag slutar det värsta regnet och vi kan koncentrera oss på musiken igen och det blir ett jäkla drag. Vi får höra låtar som ”Ett & Noll”, ”Jag är vacker ikväll”, ”Hon är så söt” och den väldigt sentimentala ”Utan Dig”. Vi får höra ”Håll dig till den du har” med inslag av en uppjazzad ”sånt är livet” och mycket allsång.

De avslutar med dansvänlig version av ”Vi kommer aldrig att dö” med en strålande insats från trumpetaren. Precis i slutet tittar dessutom passande solen fram.

Betyg: *****

Band: Bo Kaspers Orkester

Datum: 29 juni 2013

Plats: Bråvalla, Red Stage

Ort: Norrköping

Arrangör: FKP Scorpio

Våra senaste spelningar: