Bullet på Medis
Publicerat den 13 oktober, 2012
Ikväll spelade tre riktigt bra band på Debaser Medis. Ölen flödade, publiken var glad och diggade med till alla tre banden.

Först ut var Screamer från Ljungby. Tempot var högt redan från början och tack vare en härlig scenplanering med trumsetet längst fram fick vi för ovanlighetens skull en trummis som stal rampljuset och uppmärksamheten. Härligt att se och hela bandet levererade ett jäkla drag.

Sedan var det dags för ’77 från Barcelona som även de levererade ett sällan skådat ös på scenen. Här var det gitarristen som stal showen då han tillexempel springer ut i publiken och står på bardisken och spelar.

Nu är det dags för BULLET. Det märks att de har scenvana och de bjuder publiken på en riktig show. Favoritlåtar är tillexempel ”Turn it up loud” och ”Stay Wild”. Stundtals gungar golvet när publiken hoppar. Längst fram står ett gäng riktigt energiska fans som head- och fist bangar nästan hela tiden. Man bjuder bandet på öl och det är en fantastisk kontakt mellan bandet och publiken.

Medis var precis lagom fullt med folk idag med många fans. Nämnas bör tillexempel killen som gick hela kvällen med en kula mellan tänderna. Som anspelning på låten ”Bite the Bullet” antar jag.

 

 

 

Betyg: *****

Huvudband: Bullet Support: ’77, Screamer Datum: 12 oktober 2012 Plats: Debaser Medis Ort: Stockholm Publik: Halvfullt

Bilder på Screamer (tre första) och ’77.

Läs alla inlägg om '77 | Bullet | Debaser Medis | Screamer

Våra senaste spelningar: