Friendly Fires på Popaganda
Publicerat den 26 augusti, 2012

 

Friendly Fires är ett band från England som jag egentligen inte har lyssnat på tidigare, förutom några enstaka låtar. Så jag har inga som helst förväntningar på konserten. Men när den väl drar igång så är det med ett otroligt tryck och energi från första sekund. Förstår inte hur sångaren Ed Macfarlane orkar ösa på som han gör, det är ett väldigt högt tempo med mycket hopp och dans i högt tempo samtidigt som han kan leverera både sång och musik.  Hela deras musik känns unik eftersom att de blandar så otroligt mycket stilar i varje låt och skapar sin helt egna stil. Måste säga att den här spelningen öppnade min ögon ännu mer för Friendly fires och jag gillar det här otroligt mycket. Nu när jag sätt dem live så vill jag egentligen bara se dem så snart som möjligt igen. Till jag får möjligheten till det så ska jag sätta mig och lyssna in mig ordentligt på deras musik.


Betyg: *****
Band: Friendly Fires
Datum: 25 augusti 2012
Plats: Lilla scenen, Popaganda
Ort: Stockholm
Läs alla inlägg om Friendly Fires | Popaganda | Popaganda 2012

Våra senaste spelningar: