Mimikry på Subkult 2024
Publicerat den 30 juni, 2024

Mimikry på Subkult 2024

Det är första gången jag ser Mimikry och vilken galet bra och rolig konsert det är! Enorm energi genom hela konserten och inte många sekunders lugn. Första låten vi får är ”Min sång” egentligen enda låten jag riktigt känner till av Mimikry. Men det finns gott om låtar, så jag kommer lyssna in mig mer så jag har bättre kolla till nästa gång. Men publiken har koll på låtarna hänger på under den en timmes långa konserten. Sångare Hjalle Ösman bjuder på sig själv, pratar med publiken och när han inte på scenen så står han på högtalarna eller kastar sig ut i publikhavet.

Hela bandet är väl samspelt och energiboosten man fick av det här är svårt att beskriva i ord. 

Artist: Mimikry

Datum: 29e Juni 2024

Festival: Subkult

Ort: Vänersborg

Läs alla inlägg om Mimikry | Subkult | Subkult2024

Våra senaste spelningar: