Me The Tiger på Subkult 2024
Publicerat den 30 juni, 2024

Lördag 17:45 och äntligen är det dags för Me The Tiger att spela på Subkultfestivalens Aura Scen.

Me The Tiger bestående av Gabriella Åström, Jonas Martinsson och Tobias Andersson skapar fantastiskt energifylld electronisk musik. Musik som jag gillat sen jag första gången såg och hörde dom 2014. Ett band som jag lyssnar på ganska ofta, men att det skulle ta 10 år innan jag skulle se dom live igen, hade jag nog inte räknat med, men nu var det äntligen dags.

Vi fick en bra blandning av både äldre och nyare låtar, och även mer upptempo blandat med liten lugnare musik. Bland annat fick vi höra ”Dreams”, ”As We Really Are”, ”Saknaden”, ”Post Denial War” och många fler.  Speltiden på 45 minuter hade gärna fått vara länge och jag hoppas otroligt mycket på att få se Me The Tiger Live snart igen.

Artist: Me The Tiger

Datum: 29:e Juni 2024

Festival: Subkult

Ort: Vänersborg

Läs alla inlägg om Me The Tiger | Subkult | Subkult2024

Våra senaste spelningar: