Mustasch på Gröna Lund
Publicerat den 3 maj, 2019

Äntligen är Gröna Lund säsongen igång! Ikväll spelade Mustasch på stora scenen framför uppskattningsvis några tusen personer

Bandet är nyligen hemkomna från en tysklandsturné och trots att det är kallt som attan idag så är de varma i kläderna. Som en av de första låtarna får vi nya singeln ”What is wrong” som släpptes idag. Vi får även en hel del klassiker som ”Mine”, ”Lawbreaker” och ”Bring Me Everyone”.

Som en överraskning mitt i allt så kom ett par (Emilia och Peter) upp på scenen och gifte sig! Vigselförrättare var själva Mikkey Dee (trummor i bl.a. Motörhead, Helloween, Thin Lizzy, Scorpions) han gifte dem inför anden av den store Lemmy Kilmister. Som brudvals fick vi ”Ace of spades” med Mikkey Dee på trummor.

Sångaren Ralf Gyllenhammar är charmig som vanligt och har sångövningar med publiken. Det är härligt att säsongen är igång igen och vi har mycket bra att se fram emot! Låt oss bara hoppas det blir några grader varmare på kvällarna framöver.

Gyllenhammar uppmanar även till att man ska söka hjälp om man mår psykiskt dåligt. (tillexempel här)

 

Artist: Mustasch

Datum: 3 maj 2019

Plats: Gröna Lund

Ort: Stockholm

Läs alla inlägg om Gröna Lund | Mustasch

Våra senaste spelningar: