Molly Sandén på Gröna Lund
Publicerat den 16 augusti, 2018

Ikväll intog Molly Sandén med band Stora Scenen på Gröna Lund.

Klockan är 20:00, publiken är en stor och högljudd, vädret är gråmulet men varmt. Först kommer bandet in och drar igång musiken, minuten senare till enormt jubel kommer Molly, som är på strålande humör, in.

Vi får en fantastisk sång- och dansafton med konfetti och ljusshow och en sådär precis lagom nivå av prat mellan låtarna som ofta blir personlig och direkt riktad till publikhavet. Hon verkar genuint överraskad, lycklig och rörd över att det är så många som tagit sig till Gröna Lund för att se konserten. När jag står i fotodiket och blir helt omringad av sång och musik, både från scenen men lika högljudd sång bakifrån från publiken, som kan varenda stavelse i låten ”större”, ja det finns inte riktigt ord för att beskriva en så mäktig och minnesvärd känsla.

Vi får framförallt höra låtar som ”Du med mig”, ”Ingen som jag”, ”Undanflykter” med fler från Molly Sandéns senaste och helt fantastiska skiva ”Större”. Ett album jag spelar flitigt och den blir bara bättre och bättre. Men när jag hörde låtarna ikväll så blev dom ytterligare en nivå bättre.

Låten ”utan dig” framfördes på ett fantastiskt vis tillsammans med Newkid.

Jag hade inte möjlighet att se hela konserten men det jag såg var riktig riktigt bra, där Molly levererade en konsert långt över vad jag vågat hoppas på. Att hon gästas av artister, som förutom redan nämnda Newkid, även Linda Pira, Petter och Sami, ja det går liksom inte beskriva på annat vis än WOW! och att jag hoppas på att se och höra mer av Molly Sandén snart igen.

Artist: Molly Sandén

Datum: 16:e Augusti 2018

Plats: Gröna Lund

Ort: Stockholm

Läs alla inlägg om Gröna Lund | Molly Sandén

Våra senaste spelningar: