Bilder på Thy Art is Murder

Australiska deathcore bandet Thy Art Is Murder är tillbaka i Sverige för att turnera med nya plattan “Dear Desolation” som släpptes i augusti, detta är bandets 4:e skiva och är första skivan där bandet vågat sig in på mera death metal sound än tidigare deathcore.

Fler moshpits på en kväll lär dröja innan vi får se i Göteborg, sångaren CJ McMahon tackar alla så hjärtligt att de orkar komma på spelning en måndag och ber snällt om en circle pit som tar upp hela dansgolvet.

Bästa låten ”purest strain of hate” Riktigt bra energi på scenen och ett enormt tryck från publiken tack vare bandets brutalitet

Även riktigt bra förband denna kväll, och där sticker Oceano ut lite extra, helt otroligt vilken prestation för ett förband.

Artist: Thy Art Is Murder

Support: After The Burial + Oceano

Datum: 23:e Oktober 2017

Plats: Sticky Fingers

Ort: Göteborg

Bilder på After the Burial

Bilder på Oceano