Tingsek på Gröna Lund
Publicerat den 5 juni, 2017

Ikväll gästades Gröna Lund av den fantastiska musikern, låtskrivaren och producenten Tingsek. Det är med råge fullsatt framför Gröna Lunds lilla scen, när Tingsek med band entrar scenen.

Det är en fantastisk sommarkväll och humöret är på topp, både hos band och publik. Med sex stycken fantastiska skivor, där den senaste skivan Amygdala släpptes i höstas och ytterligare två låtar ”Lie to Me” och en tolkning av Depeche Modes ”Halo” som släpptes för bara några dagar sen, så finns det låtar för många timmars konsert. Ikväll får vi nöja oss med cirka 1 timme och 15 minuters konsert, mestadels låtar från Amygdala. Men vilken konsert det är, helt fantastiskt, det enda jag kan sakna är låten ”Let It Shine” som är lite av en personlig favorit. Men jag hoppas verkligen att jag snart får se Tingsek igen.

Artist: Tingsek

Datum: 5 juni 2017

Plats: Gröna Lund

Ort: Stockholm

Läs alla inlägg om Gröna Lund | Tingsek

Våra senaste spelningar: