Sabaton på Bråvalla
Publicerat den 28 juni, 2017

Det är strålande solsken när Sabaton går på scen under Bråvallas första festivaldag.

Sabaton räknas nog till ett av Sveriges största liveband, men har tyvärr fått en orättvist tidig schemaläggning på årets festival. Trots det så går bandet på scen med samma fartfyllda takt och ton som alltid. Bandets sångare Joakim Brodén är en aldrig sinande källa av energi, leenden och nävar i luften. Det svämmar över av karisma från samtliga medlemmar, något som inte går förlorat hos publiken. Det enda som faller lite platt och bleknar i den starka solen är all pyroteknik, som skulle förstärkt stämningen mer om de fått spela några timmar senare.

Artist: Sabaton

Datum: 28:e Juni 2017

Scen: Panorama

Ort: Norrköping

Arrangör: FKP Scorpio

Läs alla inlägg om Bråvalla | Bråvalla 2017 | Norrköping | Sabaton

Våra senaste spelningar: