2016 börjar närma sig sitt slut, det är dags att sammanfatta, knyta ihop säcken och blicka framåt.

Under fyra söndagar kommer vi att tävla ut Grönan kort. Ett kort varje söndag och ett extra den 23:e! Kortet ger inträde till alla Gröna Lunds konserter under 2017. Hittills släppta akter 2017: The Cardigans, Hov1, Thomas Stenström, Bryan Ferry, Flogging Molly, Blink-182, Elton John & D-A-D!

Vilken konsert ser du mest fram emot inför 2017 och varför?! Fyll i nedan formulär och håll utkik på LiveNews facebooksida för fler tävlingar.

Tävlingen är avslutad!

Fyll i och skicka ditt svar senast söndag 12/11 kl 22:00. Vinnaren meddelas via e-mail.

Uppgifterna skickas inte vidare till tredje part och kommer inte att användas av LiveNews. Juryn består av medarbetare på LiveNews.se. Vi förbehåller oss dock rätten att publicera vinnande motiveringar.