Rise Against på Bråvalla
Publicerat den 28 juni, 2015
Amerikanska Rise Against stod på en av Bråvallas största scener, Luna. Vi får ett riktigt bra drag och fansen är hängivna. Sångaren Tim McIlrath känner igen flera av dem.

McIlrath säger också att det finns ofta inte mycket att vara stolt över när man kommer från USA, men den här veckan var det tre saker: 1. Hälsovård tillgänglig för alla (möts av jubel) 2. Att det nu är tillåtet med samkönade äktenskap (enormt jubel) och 3. Något om Black Hawks, (tydligen ett ishockylag fick jag fram av Google. 🙂 )

Jag glömmer ibland bort hur fantastiska Rise Against är, speciellt live, men igår blev jag verkligen påmind igen.

Som en av de sista låtarna får vi megahitten; den krigskritiska ”Hero Of War” och det är med lite besvikelse jag ser att en hel del av publiken ger sig av efter detta magiska ögonblick istället för att stanna för att se fler.

Band: Rise Against

Datum: 27 Juni 2015

Scen: Luna

Arrangör: FKP Scorpio

Våra senaste spelningar: