Cancer Bats på Klubben
Publicerat den 8 april, 2015

Bilder på Cancer Bats:

Kvällen började med ett tungt och melodiskt framträdande av det belgiska bandet Oathbreaker. Utan att visa sitt ansikte en gång fångade sångerskan, Caro Tanghe, den lilla publiken väldigt bra.

Med bara ca. 150 personer i publiken gav banden allt och det var glädjande. Att få se Hundredth ge allt för den lilla publiken gjorde allt så mycket bättre. Då Oathbreaker inte sa ett ord till publiken hade Hundredth en helt annan taktik. Med en bra kommunikation med publiken och full fart från början till slut var de min personliga favorit för kvällen och ett band jag definitivt ska följa mer.

Efter två supportband var det dax för ena halvan av huvudbanden att uppträda, Cancer Bats. Med sin karakteristiska metal och en dos av punk gav de en laddad konsert och man märkte att publiken som letat sig till Klubben ikväll mycket väl visste vilka Cancer Bats var då de sjöng med i de flesta sånger som spelades. Höjdpunkten för konserten var när de spelade en cover på Beastie Boys låt Sabotage.

Tyvärr var Cancer Bats mitt sista band att övervaka för kvällen då jag fick ett oväntat förhinder för att bevaka While She Sleeps-konserten. Bild och text av Robin Lundell

Betyg: 3/5

Huvudband: While She Sleeps och Cancer Bats

Support: Hundredth och Oathbreaker

Datum: 7 April

Plats: Klubben

Ort: Stockholm

Arrangör: Livenation

Publik: ca 150

Bilder på Hundredth:

Bilder på Oathbreaker:

Våra senaste spelningar: