Katy Perry på Globen
Publicerat den 22 mars, 2015
Man måste respektera en artist som uppenbarligen anser sig vara så pass aktuell och ha så pass många hits att de öppnar med en av sina absolut största hits, i fallet Katy Perry så handlar det om Roar. Det tar inte många ögonblick att inse att Prismatic World Tour är en visuell käftsmäll redan i öppningsnumren. Energin är på topp på scen såväl som i publiken. Ljudet håller toppklass, och det vi kan se av showmaskineriet i Globe Arena får mig att tro att resten av kvällen kommer att fortsätta att vara något utöver det vanliga.
 

Huvudband: Katy Perry

Support: Charli XCX

Datum: 23 Mars 2015

Plats: Globe Arena

Ort: Stockholm

Arrangör: Live Nation

Publik: Fullsatt

 

Läs alla inlägg om Ericsson Globe | Katy Perry

Våra senaste spelningar: