P!nk är i Sverige med sin The truth about love turné. Det är en påkostad show med mycket akrobatik och dansare.

Vi får höra låtar som ”Trouble”, ”F**king Perfect”, ”Raise Your Glass”, ”Just Like A Pill”, en virtuell duo under ”Just Give Me a Reason” och lugna, akustiska versioner av ”The Great Escape” och ”Who Knew”.

Hon har en härlig energi och fantastiskt bra publikkontakt. Hon pratar med den på första raden, skriver autografer och tar emot presenter. Akrobatiken är emellanåt på en nivå som gör det riktigt nervpirrande samtidigt som hon absolut kan plocka ner tempot när det behövs. Det är en fantastisk blandning med höga kontraster och underhållningen är på topp. Till den avslutande låten ”So What” flyger hon över hela publiken och utnyttjar hela det enorma utrymmet ovanför publiken. Hisnande och hela publiken får närkontakt.

Det är verkligen en fantastisk show, väl värt att se. Ibland känner jag dock att musiken är där för att ackompanjera till de akrobatiska övningarna.

Betyg: *****

Huvudband: P!nk

Support: Churchill

Datum: 26 maj 2013

Plats: Ericsson Globe

Ort: Stockholm

Publik: ca 13 000

Arrangör: Live Nation