Popadelica: Miriam Bryant
Publicerat den 4 maj, 2013

Min första konsert på popadelica 2013 blir på Parketten och det är Miriam Bryant som intar scenen. Jag har lyssnat på hennes musik en hel del och jag gillar det jag hör. Så det är roligt att se att lokalen är så gott som fullsatt. Med sig har hon 3 musiker och tillsammans skapar de en härlig ljudbild, musiken tycker jag kommer till sin rätt och det är härligt att höra hur rösten får det utrymmet som den förtjänar.

På det stora hela är det en väldigt lugn publik som mest jublar och klappar händerna mellan låtarna. Men det är skoj att se hur den vaknar till lite extra när Miriam säger att det är dags för sista låten, då verkar det som att alla vet att det är ”push play” som blir sista låten och de har så rätt.

Det blir ett väldigt bra avslut på för mig dagens första konsert. Ska bli spännande att se och höra mer av Miriam Bryant framöver och lika spännande att se massa mer bra musik under kvälllen.

Betyg: *****

Festival: Popadelica

Band: Miriam Bryant

Datum: 4 maj 2013

Plats: Folkets park

Ort: Huskvarna

Läs alla inlägg om Miriam Bryant | Popadelica | Popadelica 2013

Våra senaste spelningar: