Lånad Tid spelade på Åströms bar
Publicerat den 4 maj, 2012
Ikväll hade Lånad tidreleasparty för sin nya skiva på Åströms bar i Oskarshamn. Det var precis som jag gissade, väldigt mycket folk, jag uppskattar att det var så gott som fullsatt. Det här är en barmiljö och ljudet var kanske inte det allra bästa för en livespelning. Men det spelar verkligen ingen roll, det här är riktigt jäkla bra och lokalen är på många sätt perfekt för kvällen. Man får en riktigt bra närhetskänsla i pubmiljön där scenen för kvällen är uppbygg. Martin, (sång, gitarr och munspel) nämner redan från början att det är en egoboost att se så många komma för spelningen.

Det är ett gäng med riktigt talangfulla musiker som befinner sig på scenen. Alla har sysslat med musik i olika sammansättningar tidigare och är välkända ansikten. Musiken flyter på bra och det är lagom utrymme för lite skämt och en bra kontakt med publiken.Konserten ikväll innehåller en hel del tempoväxlingar. Ibland kommer jag på mig själv i hur jag relaterar och verkligen tänker mig in texterna och ibland hamnar jag mer i musiktempot. I den fullsatta lokalen är det även härligt att se att många känner till låtarna och sjunger med. Bandet går igenom hela skivan, men framför även några andra låtar, t ex ”vilse i Oskarshamn”,  ”namnlös” och fler låtar som går att höra på Spotify.

Det här var första gången jag såg Lånad tid och medan jag skriver den här texten sitter jag och lyssnar på den nya fantastiska skivan. Så håll ögonen öppna för det här bandet. Jag längtar redan efter att få se dem live igen.

Betyg: *****

Huvudband: Lånad Tid

Datum: 4 Maj 2012

Plats: Åströms Bar

Ort: Oskarshamn

Publik: Fullsatt

Läs alla inlägg om Åströms Bar | Lånad Tid | Oskarshamn

Våra senaste spelningar: