Go_A på Subkult 2024
Publicerat den 29 juni, 2024

Go_A från Ukraina är sista bandet på Subkults Aura scen.

Go_A är ett band jag nyligen upptäckt, i samband med att jag skulle åka till Subkult festivalen. Men 2021 kom dom på 5 plats på Eurovision och låten ”Shum” har nu över 100 000 000 streams (enligt Spotify presentationen) och en hel del andra riktigt häftiga och stora meriter. Så när jag lyssnade för första gången och hörde deras fantastiskt spännande kombination av electronisk moderna med folkmusik, flöjt mm. Då kände jag att det här måste jag se och uppleva.

Mycket riktigt, wow, det här är så annorlunda och bra. Språket förstår jag inte alls, en musiken fångar mig helt enormt mycket.

Inte minst redan nämnda låten ”Shum” har gått på repeat senaste dagarna. Det har samlats en stor publik framför scenen och vi får ännu en enerigboost. Har ni möjlighet att gå på en konsert med Go_A så gör det! 

Artist: Go_A

Datum: 28:e juni 2024

Festival: Subkult

Ort: Vänersborg

Läs alla inlägg om Go_A | Subkult | Subkult2024 | Vänersborg

Våra senaste spelningar: