Klockan är 16:30 på fredag eftermiddagen och mörka moln hänger i luften och varnar för det kommande regnet när Maisie Peters från England intar Tower Stage.

Maisie Peters är på strålande humör och tas emot av jubel av den förhållandevis lilla publiken framför scenen. Maise har en fantastisk publikkontakt och även om det inte är så stor publik så hörs den, jäklar som det lilla publikhavet kan låtarna, sjunger och dansar med. Musiken är en super medryckande pop där jag känner att varje låt skulle passa perfekt i en tonårs- / college film eller serie, otroligt medryckande med refränger som är lätt att ta till sig och sjunga med i.

Vi får låtar från senaste albumet “The Good Witch” som t ex “You are just a boy (And I´m Kinda The Man), “Run” och många fler, vi får även höra den fantastiska singeln “Catie´s Brother” där plötsligt himlen öppnar sig och regnet öser ner. Maisie Peters tackar alla som står kvar i regnet och njuter av konserten samtidigt som hon på ett härligt skämtsamt vis säger att hon ju också står i regnet och sjunger, vilket hon ju gör där längst ut på scenen. Vi får även låtar från förra albumet “You Signed Up For This” som t ex “John Huges Movie” och låten “You Signed Up For This”

Det är första gången jag ser Maisie Peters live och jag har inte full koll på hennes låtlista. Men den ska jag lyssna in mig mer på för jäklar så härlig, bra och underhållandet konsert det här var. Hoppas Maisie Peters och bandet kommer tillbaka till Sverige snart igen.

Artist: Maisie Peters

Datum: 30 juni, 2023

Plats: Tower Stage, Lollapalooza

Ort: Stockholm

Allt om Lolla23 här!