Timbuktu & Damn! på LOLLAPALOOZA
Publicerat den 2 juli, 2022

Timbuktu & Damn! intog Lollapaloozas Bay stage i strålande solsken och publikens jubel. 

Timbuktu som släppt musik sen mitten av -90 talet tillhör verkligen de riktigt stora och legendarisk inom svensk hip-hop. Med en enorm låtskatt, 9 släppta album och mängder av olika samarbeten så är hans musik går det ofta inte lång tid förrän hans musik gör sig närvarande.

Med tanke på det enorma publikhav som samlats framför scenen så får jag bekräftat att vi är många som saknat och behöver en rejäl dos av Timbuktu & Damn! energi och musik, vi blir inte besvikna. Det här ett gäng som gjort det här i många år och vet precis vad vi behöver med en timme blandat av fantastiska låtar som ”Dumba nenge”, ”Fallskärm”, ”Alla vill till himmelen, men ingen vill dö” och många fler,  bra publikkontakt med intressant mellansnack.

Det här är så jäkla bra och enorm lycka, så jag hoppas det inte dröjer allt för länge till jag får uppleva en ny konsert av Timbuktu & Damn!

Artist: Timbuktu & Damn!

Scen: Bay Stage

Datum: 1 juli, 2022

Festival: Lollapalooza Stockholm

Läs alla inlägg om Lolla 22.

Våra senaste spelningar: