Lova på lollapalooza
Publicerat den 4 juli, 2022

Lova spelade på Circus stage under årets upplaga av Lollapalooza Stockholm.

Det är rejält fullsatt på framför scenen och Lova har en stor entusiastisk publik det märks inte minst till låten ”You Me and The Silence” det det sjung och dansas med ordentligt till texten. Men vi får även många fler både nya och lite äldre bra låtar som t ex ”Own Worst Enemy”, ”Dance For The Hell Of It”, ”Black Converse” mfl från albumet ”Grown-ish” som släpptes 2021. Vi får även höra senaste singeln ”One Too Far” plus några låtar under den 45 minuter långa konserten.

Fantastiskt roligt att se och höra Lova live igen och jag hoppas inte det dröjer allt för länge till nästag gång.

Artist: Lova

Scen: Circus Stage

Datum: 3 juli, 2022

Festival: Lollapallooza Stockholm

Läs alla inlägg om Lolla 22.

Våra senaste spelningar: