Sandra Mosh på Lollapalooza
Publicerat den 28 juni, 2019

Sandra Mosh är DJ, producent och radioprofilen som jag längtat efter att få uppleva live. När hon pumpar ut stenhård techno ur högtalarna, på samma vis som jag minns när jag satt i bilen sena fredagkvällar och bland annat lyssnade på musikguiden i P3 .

I ett enormt blått tält med bra skydd från de stekheta eftermiddagsolen, strålkastare som verkligen framhävs och digital backdrop med fantastiska färger och abstrakta mönster, där står Sandra Mosh bakom sitt mixerbord. Det verkligen dånar ut stenhård bas, som vibrerar i hela kroppen och underbar dansant musik. Tyvärr har inte publiken riktigt hittat dit, men det jag ser och hör är fantastiskt bra, men en senare kväll och i en riktigt mörk klubbmiljö eller på något annat bra ställe där en större publik hade velat dansa loss till elektroniska tongångar, det hade nog lyft spelningen ytterligare nivåer.

Artist: Sandra Mosh

Festival: Lollapalooza

Datum: 28:e juni 2019

Plats: Gärdet

Ort: Stockholm

Våra senaste spelningar: