The Hives på Lollapalooza
Publicerat den 30 juni, 2019

Svenska The Hives står på Bay Stage denna lördagkväll.

Bandet behöver självklart ingen introduktion men ni får en ändå. Bandet startade i Fagersta 1989 och den femte och senaste plattan “Lex Hives” kom 2012. Tidigare i år har de varit på USA turné tillsammans med Refused och man kan bara hoppas att den konstellationen kör ett varv i Sverige också. The Hives är känt som ett av världens bästa liveband och är alltid fantastiska på scen. De är dessutom ett av banden som förmodligen är ännu större utomlands än i Sverige.

Howlin Pelle är på strålande humör och hoppar ner från de tre meter höga scenen ett antal gånger. Han hänger i publiken, kammar sig (?) crowdsurfar och bandet ger allt. Vi får tre nya låtar, en som inte är släppt än, senaste singeln “Good Sameritan” och ganska nya singeln “I’m Alive”, det är ju inte utan att det börjar lukta ny platta, eller? Man kan ju hoppas!

[yasr_overall_rating size=”small”]

Artist: The Hives

Festival: Lollapalooza

Datum: 29 juni 2019

Plats: Gärdet

Ort: Stockholm

Våra senaste spelningar: