Prophets of Rage på Gröna Lund
Publicerat den 26 juni, 2018

Tom Morello, Tim Commerford och Brad Wilk från Rage Against The Machine, tillsammans med Chuck-D och DJ Lord från Public Enemy och B-Real från Cypress Hill, en otrolig genremix som funnit varandra och skapat bandet Prophets Of Rage.

Förra året släpptes första gemensamma albumet, det självbetitlade ”Prophets Of Rage”. Ikväll i ett fantastiskt juniväder och dom fick riktigt bra publikrespons på Gröna Lund. Trots att Tom Morello nyligen opererat handen levererade han en jäkla energi med sitt gitarrspelande, Chuck-D och B-Reals röster kompletterade varandra långt över förväntan, att det låter bra på skiva är en sak, men live var det minst lika bra! Jag hade tyvärr inte möjlighet att stanna hela konserten, men jag hann få höra låtar från skivan Prophets Of Rage och även höra ett bra urval från alla tre tidigare nämnda bands repertoar, t ex ”Fight The Power”, ”Bombtrack” m.fl. En mäktigt spelning som jag lägger på minnet, längtar tillbaka till och hoppas få uppleva igen.

Artist: Prophets of Rage

Datum: 26:e Juni 2o18

Plats: Gröna Lund

Ort: Stockholm

Läs alla inlägg om Gröna Lund | Prophets Of Rage

Våra senaste spelningar: