Joy på Popaganda
Publicerat den 1 september, 2017

En ordentligt stor publik har samlats framför lilla scenen när det är dags för Joys konsert på Popagandafestivalen.

Med enorm energi, närvaro och till publikens jubel intar hon scenen med första låten ”Inte god men gud”, sen får vi en knapp timmes feststämning som inkluderar både konfettikanoner och eldkastare.  Inför bland annat låten ”Du är så vacker och så äls” hinner vi få ett djupare prat, som gör att man känner klumpen i halsen och blir påmind om att glädjas åt och ta vara på livet vi har.

Vi får en bra blandning av låtar som ”Kattliv”, ”Problem?”, ”Tid är pengar” och många fler. Med ett munspelsolo kommer Panda Da Panda inspringande på scenen och vi får deras fantastiska låt ”hjälp!”.  Vi får även ett fantastiskt besök av Habz, killen med en röst som jag tycker är helt jäkla magiskt bra och tillsammans framför dom hans låt ”Backa!”

Under åren har jag haft förmånen att se Joy några gånger och jag har skrivit det tidigare, men skriver det igen: en konsert med Joy är en jäkla energiboost och bra fest där man känner sig så otroligt välkommen och jag längtar redan efter nästa konsert.

Artist: Joy

Datum: 1:a September 2017

Plats: Lilla Scenen, Popaganda

Ort: Stockholm

Läs alla inlägg om Habz | Joy | Panda Da Panda | Popaganda | Popaganda 2017

Våra senaste spelningar: