Det är en fantastisk solig och fin augustikväll när punklegenderna i Bad Religion från Los Angeles kliver in på Gröna Lunds stora scen.

Med sina 37 år i branschen har de hunnit släppa otroligt mycket musik, kvällens första låt är ”American Jesus” från albumet Recipe For Hate.

Frontmannen Greg Graffin, har bra kontakt med publiken och får den ofta med sig i kör- och allsång. Låtarna är inte så långa och därför hinns det med väldigt många på kort tid och det blandas friskt mellan dom olika albumen. Mina absoluta favoriter för kvällen blir ändå en påminnelse från tonårstiden och det blir nästan fånig lycka när jag äntligen får höra ”Stranger Than Fiction” och ”21st Century (Digital Boy)” live för första gången.

Artist: Bad Religion

Datum: 10:e Augusti 2017

Plats: Gröna Lund

Ort: Stockholm