Felin på Peace & Love
Publicerat den 7 juli, 2017

Felin lägger ribban högt och levererar vad jag skulle gissa en av de mest energifyllda och minnesvärda konserterna under årets Peace & Love.

Med en enorm karisma, utstrålning och scennärvaro kliver bandet in på scenen och det är fullt ös från start. Det är samspelt och man ser att artisterna interagerar med varandra och har roligt på scenen. Sångerskan Elin Blom är inte still många sekunder utan rör sig vant och i högt tempo över scenen, ut på scenkanten eller upp på trumsettet. Under lugnare låtar som t ex ”Shackles” där tempot blir  lugnare, då inser man att i den rockiga energifyllda stilen även finns ett lugn och röstomfång som lyfts till en annan nivå.

Som sista låt får vi den fantastiska debutsingeln ”Revolt”, och jag går från konserten i ett fånigt glädjerus och med en riktigt energiboost. Ni som missade Felin, håll utkik efter när ni kan se dom igen för det här var helt fantastiskt bra!

Artist: Felin

Datum: 6:e Juli 2017

Plats: Venus, Peace & Love

Ort: Borlänge

Läs alla inlägg om Felin | Peace & Love 2017

Våra senaste spelningar: