School’s Out i Kungsbacka
Publicerat den 17 juni, 2017

Skolan är slut i Kungsbacka, detta skulle tydligen firas. Frågan är om det är elever, lärare eller arrangörerna av det hela som gillar det mest?

Det är till-och-från-regn. Det är inte särskilt varmt. Det är ju näppeligen någon direkt anstormning av publik. Men, det blir trots detta ett riktigt trevligt arrangemang på Kungsbacka torg.

Jobb och logistikproblem gjorde att vi inte var på plats fören Amrita klev upp på scenen och gav oss lite Metalcore. De följdes av Julia Ternström som, bland annat, ger oss en intressant lyrisk tagning på det gamla uttrycket ”Karma is a bitch” och jag fann mig själv le åt en del av ordvändningarna i hennes texter.

Härnäst: Den inte helt okända WillMan från Falkenberg med Så Kan Man Band, och att det handlar om Reggae, ja det behöver man knappast lyssna på hans tre(?) släppta album för att förstå. Det räcker liksom att titta på honom.

Slutligen Hardcore Superstar som (får jag veta av en av arrangörerna) minsann inte var varesig första, eller andrahandsvalet för huvudakt. Tydligen har Liseberg ”stulit” huvudakterna.  Men, till arrangörerna vill jag säga att det är inte fy skam att förlora mot Liseberg, och HCSS är inte fy skam de heller. Dock, det kanske är en scen som var i minsta laget för Jocke Berg och bandkamrater.

Jag vill dessutom skicka en extra hälsning till just arrangörerna som stod för ett riktigt trevligt bemötande.

Artist: Hardcore Superstar, Julia Ternström, Amrita, WillMan med Så Kan Man Band

Datum: 2017-06-16

Plats: Kungsbacka Torg

Ort: Kungsbacka

 

 

WillMan och Så Kan Man Band

 

 

Julia Ternström

Våra senaste spelningar: