The Temperance Movement på The Tivoli
Publicerat den 3 december, 2015
Efter uppvärmningen av eminenta Landskronabandet The Royal Ruckus går engelska The Temperance Movement upp på Cirkus runda scen, anförda av den energiske sångaren Phil Campbell, och inleder den absolut sista livespelningen på Cirkus.

The Temperance Movement har musikaliska rötter både i sydstaterna och i England, lite Black Crowes möter Faces. Under konserten får vi inte bara höra låtar från deras självbetitlade album från 2013 utan även en hel drös från deras kommande album White Bear som släpps i Januari.

The Temperance Movement var förband åt Rolling Stones i Berlin och i Wien 2014 och jag undrar om inte Phil Campbell lärde sig sina dansmoves från Mick Jagger? Oavsett vilket dansar han runt som en furie både på scenen och i publiken och ser ut att ha väldigt kul.

Man kan inte säga annat än att både The Royal Ruckus och The Temperance Movement gav en fantastisk avslutning åt Cirkus som kommer att rivas i och med flytten av The Tivoli under våren.

Artist: The Temperance Movement

Support: The Royal Ruckus

Datum: 2015-12-02

Plats: The Tivoli, Cirkus

Ort: Helsingborg

Arrangör: The Tivoli

 

Bilder på The Royal Ruckus

Våra senaste spelningar: