Urkraften Ebbot Lundberg backad av bandet Indigo Children som består av unga och begåvade musiker spelade på lördagkvällen inför en tyvärr ganska gles publik på nyrenoverade och nyflyttade The Tivoli.

Ebbot och Indigo Children ger en spelning som tar oss med på en berg- och dalbana mellan explosivt gitarrmangel och det stillsamma och subtila. Ebbot och bandet lyfter varandra och helheten blir större än summan av delarna.

Nya The Tivoli har fått en rejäl ansiktslyftning: ny entré, nya toaletter, nytt ljud, nytt ljus, en större scen och enligt Hasse, en av delägarna, har dom Sveriges bästa garderob och enda Vinylbar. Vinylbaren har fått en total makeover och en ny restaurang har tillkommit i en separat del av byggnaden och har fått namnet Köpenhamnskajen 1. Jag ser redan fram emot nästa arrangemang i lokaler som känns väldigt bekanta men ändå helt nya.

Bilden nedan: Välkomstkommitén med Johan Brennmo till vänster och Hasse Jönsson till höger. Tavlorna i bakgrunden är målade av Peter Wahlbeck.

 

Artist: Ebbot Lundberg och Indigo Children

Datum: 2016-10-22

Plats: The Tivoli

Ort: Helsingborg