The Prodigy på Hovet!
Publicerat den 2 november, 2015
The Prodigy spelar ikväll på Hovet i Stockholm. Bandet grundades 1990 och är legendariska inom electronisk dansmusik och jag tror de flesta som varit ute på klubbar eller liknande har hört låtar som ”Out Of Space”, ”Firestarter”, ”Voodoo People”, ”No Good (Start The Dance)”, ”O”, ”The Day Is My Enemy” eller någon annan av deras stora låtskatt. I mars släppte The Prodigy sitt sjätte album, ”The Day is my Enemy”.

Bandmedlemmarna i The Prodigy kommer in till tonerna av Jericho från första plattan ”The Experience”, men första låten vi får höra i sin helhet är ”Breathe” från skivan ”The Fat Of The Land” sen blandas det vilt mellan nytt och äldre material.

Vi får en energifylld konsertkväll, med mycket dans, lampor, rök och stroboskop, precis så galet och bra som man vill att en konsert med The Prodigy ska vara.

Band: The Prodigy

Datum: 1 November 2015

Plats: Hovet

Ort: Stockholm

Arrangör: Monstera

Läs alla inlägg om Hovet | The Prodigy

Våra senaste spelningar: